Fokus på sirkulærøkonomi med Sammen2030 og Sigbjørn Gjelsvik

Sammen2030 er et samarbeidsprosjekt i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen i regi av BAE-rådet.

Sammen2030

Sammen2030 skal bidra til at bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen opptrer mest mulig samlet i spørsmål som angår omdømme og rammevilkår. I tillegg skal Sammen2030 posisjonere BAE-næringen som fremtidsrettet, bærekraftig og verdiskapende, samtidig som det skal bygges omdømme slik at rammevilkår og rekruttering ivaretas.

Sirkulærøkonomi i BAE-næringen

På møtet var det fokus på workshops hvor entreprenører, byggherrer, rådgivere og leverandører ble spredd utover flere titalls rundbord. Her ble det diskutert løsninger og problematikk knyttet til regelverk, økonomi og naturvern. Konserndirektør Amund Tøftum fra AF Gruppen delte også suksesshistorier fra prosjekter som ble gjennomført over all forventning, hvor viktigheten av et tidlig fokus på bærekraft og godt samarbeid som entreprenør, byggherre og rådgiver gir best uttelling for naturvern og bærekraft. Avslutningsvis var det en paneldebatt hvor Kommunal- og distriksminister Sigbjørn Gjelsvik også deltok. Gjelsvik poengterte at han er meget fornøyd med klimaengjasjementet til byggenæringen.


Hvis du likte det du leste, så legg gjerne inn epostadressen din øverst på https://leasi.no/artikler, så får du mail neste gang vi publiserer noe. Har du tilbakemeldinger eller annet? Nøl ikke med å ta kontakt med oss på hei@leasi.no. Vi er alltid på utkikk etter gode samarbeidspartnere og kunder, og du kan når som helst booke en gratis og uforpliktende demohttps://leasi.no/demo.