UX & UI Designer

Design
Trondheim
Fleksibelt

Vi søker en UI & UX-designer som vil være med på startup-reisen

Leasi er en oppstartsbedrift fra NTNUs Entreprenørskole som utvikler et ordre- og håndteringssystem for profesjonelle utleiere av anleggsmaskiner. Konseptet er verifisert gjennom markedsundersøkelser, og potensielle kunder har vist stor interesse for løsningen.

Vi søker en designer som ønsker å jobbe med UI & UX.

Det kreves ingen forkunnskaper for å søke stillingen, men vi oppfordrer kandidater med erfaring og/eller interesse for design til å søke. Dog er ikke det viktigste for oss hva du kan fra før av, men heller hva du kan bidra med og tilføre teamet underveis.

Som designer i Leasi vil du jobbe tett sammen med ledergruppa og vår Head of UX for å designe en sømløs brukerreise, hvor hovedfokuset vil være på brukervennlighet. Du vil bli en del av et innovativt og fremtidsrettet team som har som formål å digitalisere, innovere og automatisere en svært rigid bransje, og med det endre hverdagen slik profesjonelle utleiere av anleggsmaskiner kjenner den.

Teamet i dag har sterkt fokus på å bygge arbeid- og teamkultur gjennom et trygt og godt miljø. Selv om det ikke er et krav, så håper vi at du som en del av teamet vil være med på sosiale begivenheter – men viktigst av alt, at du er med på å bygge videre på den fremoverlente arbeidskulturen. Vi arbeider etter filosofien «sammen gjør vi hverandre gode.»

Hva vi kan tilby deg:

  • Bli en del av innovasjonsmiljøet på NTNU og i Trondheim
  • Innsikt i hvordan en oppstartsbedrift arbeider
  • Fleksibel arbeidstid og sted
  • Muligheter for kontorplass
  • En fantastisk CV

Arbeidsoppgaver:

  • Delta på team-møter og ta del i utformingen av systemet
  • Lage visuelle prototyper (Figma eller Adobe XD)
  • Samarbeide tett på Head of UX og resten av teamet

Er du interessert i å jobbe som designer i Leasi? Send oss en mail og skriv kort om hvem du er og hvorfor du er interessert. Det er ikke nødvendig å legge ved CV og karakterutskrift.

Bestill en demo

Ingen forpliktelser, ingen betaling
Bestill demo
Ring oss: +47 465 29 130
Oppsett av grunnleggende integrasjoner
Gratis support
Overføring av informasjon fra gammelt system